Colombo

[slideshow post_id=»2131″]

THE WALLAWWA, KOTUGODA – BOUTIQUE PROPERTY

Stilfullt boutique hotell bestående av 17 rom/suiter samt spa avdeling og flott a la carte restaurant. Hotellet har vunnet flere priser hos Trip Advisor’s “Travellers Choice» og går for å være et av de mest luksuriøse i sin klasse blant hotellene på Sri Lanka. Det ligger kun 15 minutter unna flyplassen i Colombo så dette hotellet passer bra som ankomst- eller avreisehotell.

http://www.thewallawwa.com/

 

HAVELOCK PLACE BUNGALOW, COLOMBO – BOUTIQUE PROPERTY

Dette boutique hotellet er øyas eldste og ligger i et gammelt kolonihus sentralt i hovedstaden. Hotellet har kun 6 rom men er meget populært på grunn av sin unike atmosfære og ikke minst beliggenhet. Har et lite basseng og boblebad samt egen restaurant.

http://www.havelockbungalow.com/

 

PARK STREET HOTEL, COLOMBO – BOUTIQUE PROPERTY

Nyrenovert boutique hotell med en moderne stil. Ligger sentralt i Colombo og tilbyr 12 rom/bungalows. Hotellet passer for både ferie- og forretningsreisende og tilbyr treningsrom, spa samt møteromsfasiliteter. Har også egen restaurant.

http://www.park-street-hotel-colombo-sri-lanka.lakpura.com/

 

CASA COLOMBO, COLOMBO – BOUTIQUE PROPERTY

Prisvinnende boutique hotell beliggende i et 200 år gammelt herskapshus, flott utsmykket med italiensk og indisk marmor. Alle 12 suitene er unik utformet og har blant annet fri wifi og flatskjermer. Hotellet har flere restauranttilbud samt business center og ligger sentralt i Colombos forretningsdistrikt.

http://www.casacolombo.com

 

TINTAGEL COLOMBO, COLOMBO – BOUTIQUE PROPERTY

Moderne boutique hotell beliggende i ambassadestrøket. Dette er et hotell spesielt populært for forretningsreisende. Hotellet tilbyr 10 stilfulle suiter og flere restaurantmuligheter samt det en ønsker av spabehandlinger.

http://www.paradiseroadhotels.com/tintagel/

 

CINNAMON GRAND, COLOMBO – 5* HOTELL

Moderne 5 stjerners hotell som passer både for ferie og forretningsreise. Ligger sentralt i sentrum av Colombo, kun 35 min fra flyplassen. Hotellet tilbyr alt en kan ønske seg av spa og treningsmuligheter, lekerom og business senter. Det er et flott utendørs bassengområde og shoppingsenter i tilknytning til hotellet.

http://www.cinnamonhotels.com/CinnamonGrandColombo.htm

 

CINNAMON LAKESIDE, COLOMBO – 5* HOTELL

Flott 5* hotell som er kåret til Sri Lankas beste byhotell to ganger. Har alle fasiliteter man kan ønske seg. Det ligger flott til med utsikt utover Beirainnsjøen og alle rom er nyrenoverte. Hotellet har flere restauranter å velge mellom, spasenter med treningsrom samt innbydende utendørs bassengområde.

http://www.cinnamonhotels.com/CinnamonLakeside.htm

 

MOUNT LAVINIA HOTEL, COLOMBO – 5* HOTELL

Med en historie tilbake til 1805, gir dette hotellet deg et sus fra kolonitiden. 210 rom inkludert suiter. Hotellet har en høy standard med alle de fasiliteter som gjør oppholdet til en behagelig opplevelse. Det ligger sentralt i Colombo og har en flott og innbydende strand. Hotellet har store møterom og er derfor veldig bra egnet for konferanser og gallamiddager. Bor man her de første nettene er det en knallstart på ferien

http://www.mountlaviniahotel.com/front/inroomamenities_main.php

 

GALADARI HOTEL, COLOMBO – 5* HOTELL

Dette hotellet ligger veldig sentralt, fra det indiske hav og med en lang strandpromenade som nærmeste nabo. Fra dette hotellet kan man spasere rett inn i byen og på egenhånd ta en spennende oppdagelsesferd. Hotellet har 450 rom, har en stor og praktisk lobby, bar og spisesal i samme område. Hotellets buffeter er imponerende. Dette hotellet passer alle og er et perfekt hotell for grupper. Takterrasse med svømmebasseng og en utrolig utsikt.

http://www.galadarihotel.lk/

 

JETWING BEACH, NEGOMBO – 5* HOTELL

Stilfullt 5* hotell som er medlem av Small Luxury Hotels of the World, beliggende på Negombo stranden. Hotellet tilbyr 5 unike restaurantmuligheter, spamuligheter og et innbyende utendørs

svømmebasseng som ligger i umiddelbar nærhet til stranden. Har totalt 73 deluxe rom og 3 suiter.

http://www.jetwinghotels.com/jetwingbeach/

 

JETWING BLUE, NEGOMBO – 4* HOTELL

Trendy 4* strandhotell som kun ligger 20 minutter unna flyplassen i Colombo. Ligger flott til på Negombo stranden så her kan man velge å ta morgendukkerten i sjøen eller i hotellets utendørs svømmebasseng. Hotellet er også et populært sted for bryllup, ballsal til 600 personer, den største på vestkysten av Sri Lanka. http://www.jetwinghotels.com/jetwingblue/