Innlandet

[slideshow post_id=»2131″]

ULAGALLA RESORT, ANURADHAPURA – BOUTIQUE PROPERTY

Stilfullt luksushotell bestående av 20 private bungalows med et 150 år gammelt herskapshus som hovedhus i midten. Flott utendørs bassengområde samt egen restaurant tilhørende hotellet. Ligger i nærheten av byen Anuradhapura

http://www.cinnamonhotels.com/CinnamonLodgeHabarana.htm

 

VIL UYANA, SIGIRIYA – BOUTIQUE PROPERTY

Dette hotellet var et av de første i verden som konstruerte sitt eget våtsmarks område for å lage et naturreservat Så hotellet er omringet av et rikt dyreliv og rismarker. Hotellet tilbyr fire forskjellige romtyper, alle med sin unike plassering samt flere restaurantmuligheter og spatilbud. Beliggenheten er i hjertet av kulturtriangelet og er kun unna Sigiriya.

http://www.jetwinghotels.com/jetwingviluyana/

 

CINNAMON LODGE, HABARANA – 5* HOTELL

Beliggende i nærheten av Anuradhapura, Polonnaruwa and Kandy som utgjør Sri Lankas kulturtriangel. Hotellet består av 137 rom og passer både for ferie- og forretningsreisende da hotellet har konferansefasiliteter for opptil 100 personer. Spaanlegg og utendørs svømmebasseng samt 4 restauranter på området.

http://www.cinnamonhotels.com/CinnamonLodgeHabarana.htm

 

HERITANCE KANDALAMA – 5* HOTELL

Flott 5* hotell som er bygget for å passe inn i landskapet rundt. Ikke bli forundret om et apekatt hopper opp på verandaen din. Hotellet har tre bassengområdet med hver sin unike utforming og plassering tilpasset området rundt. Flere restaurantmuligheter, lekepark samt businesss center.

http://www.heritancehotels.com/kandalama/

 

HOTELLER I KANDY

 

 CLINGENDAEL, KANDY – BOUTIQUE PROPERTY

Et av Sri Lankas mest luksuriøse golfeiendommer innenfor boutique sjangeren. Nærmeste nabo er Victoria Golfbane som har blitt kåret til en av verdens mest naturskjønne baner. Hotellet har 5 suiter, flere spisemuligheter samt en flott hage med utendørs basseng.

http://www.theclingendael.com/home.html

 

THE KANDY HOUSE, KANDY – BOUTIQUE PROPERTY

Prisvinnende luksushotell beliggende i et ærverdig kolonihus, smakfullt utsmykket med antikke gjenstander. Hotellet har ni rom, svømmebasseng med spaavdeling og egen restaurant.

http://www.thekandyhouse.com/pg/

 

EARL’S REGENCY, KANDY – 5* HOTELL

5* hotell som går for å være et av de beste i området rundt Kandy. Har 104 rom, flott spaavdeling og utendørs svømmebasseng. Har også egen badminton- og tennisbane samt puttingbane.

http://www.earls-regency-kandy-sri-lanka.ww.lk/

 

CINNAMON CITADEL, KANDY – 5* HOTEL

5* hotell som ligger flott til i en av dalsiden i Kandy, langs Mahaweli elven.  Hotellet har et innbydende utendørs svømmebasseng og innendørs aktivitetsrom for barn. Det har totalt 119 rom og man kan velge mellom elv- eller hageutsikt ,samt balkong. Hotellet tilbyr også valget mellom buffet og a la carte restaurant.

http://www.cinnamonhotels.com/CinnamonCitadelKandy.htm

 

THE LAVENDER HOUSE, PUSSELLAWA – BOUTIQUE PROPERTY

The Lavender House var før en teplantasje-bolig og er i dag et flott boutique hotell.

Tilbyr totalt 5 suiter hvor alle har sine individuelle karakter, dekorert med flott antikk fra området. Alle rom har privat uteområde. Fra bassengkanten er det spektakulær utsikt over teplantasjene i området med fjelltopper i bakgrunnen.

http://www.scottdunn.com/luxury-holidays/asia/indian-subcontinent/sri-lanka/hill-country/the-lavender-house

 

HOTELLER I HØYLANDET

 

HERITANCE TEA FACTORY, KANAPOLA , NUWARA ELIYA – 4* HOTEL

Innbydende 4* hotell beliggende i en tidligere tefabrikk, i naturskjønne omgivelser. Her kan du plukke din egen te som blir behandlet på hotellets egen tefabrikk slik at du kan ta den med deg hjem. En av hotellets restauranter er plassert i en gammel togvogn så her er alt tilrettelagt for et minnerikt måltid. For den aktive leies det ut sykler og det er en 18 hulls golfbane 30 minutter unna.

http://www.heritancehotels.com/teafactory/

 

MAS VILLA, KOTMALE – BOUTIQUE PROPERTY

Flott herregård som er gjort om til et stilfullt boutique hotell bestående av 10 rom. Hotellet ligger ovenfor Kotmaledalen og er et godt utgangspunkt for aktiviteter i området som båtturer, fiske og vandreturer. Hotellet tilbyr også spabehandlinger og har utendørs svømmebasseng.

http://www.masvilla.com/

 

CEYLON TEA TRAILS, DICKOYA – BOUTIQUE PROPERTY

Boutique hotell bestående av 20 rom fordelt i fire bungalows hvor hver har 4-6 rom. Bungalowene er spredt opptil 30 minutter unna hovedhuset men har egen butlertjeneste samt kokk. I området tilbys det flere aktiviteter som fjellturer, rafting og teplantasje besøk.

http://www.teatrails.com/

 

WARWICK GARDENS, AMBEWELLA – BOUTIQUE PROPERTY

Et hundre år gammelt forlatt skotsk herregårdshus er brakt tilbake til sin opprinnelige stand, og tilbyr 5 rom. Alle rom er innredet etter datidens stil men med dagens komfort i tankene. Her serveres innbydende måltider hvor frukten er plukket i privat hage og på kveldene tilbys grillaftener.

http://www.jetwinghotels.com/jetwingwarwickgardens/

 

KIRCHHYAN BUNGALOW, BANDARAWELA – BOUTIQUE PROPERTY

Unik teplantasje eiendom som er eid av en britiske familie – den siste gjenværende som fortsatt drifter en plantasje på øya. Tilbyr 5 rom og ligger 15 minutter unna byen Bandarawela.

http://www.kirchhaynbungalow.com/

 

HOTELLER I NASJONALPARKER

 

BOULDER GARDEN, KALAWANA, SINHARAJA – BOUTIQUE PROPERTY

Boutique hotell beliggende idyllisk til langs fjellsiden på grensen mot tedistriktene i Kalawana. Har 10 suiter hvor alle har privat balkong og terrasse. Området rundt er kjent som den siste levedyktige tropiske regnskogen på øya som gir et rikt dyreliv i området. Hotellet har et kildevanns basseng samt egen restaurant.

http://www.bouldergarden.com/about.htm

 

MAHOORA LUXURY SAFARI CAMPS

Mahoora Safari Camps tilbyr skreddersydde safari turer i de største nasjonalparkene på Sri Lanka. Med på turen er egen kokk og sjåfør. Alle teltene er utstyrt med seng, toalett og dusj fasiliteter. Hvert telt har også separat soverom og oppholdsrom. Campene er mobile og flyttes etter ønske og program.

http://www.mahoora.lk/

 

CINNAMON WILD, YALA – 4* HOTELL

Cinnamon Wild er en førsteklasses game lodge, beliggende i Yala nasjonalpark. Denne parken er kjent for den høyeste konsentrasjonen av leoparder i Asia. Lodgen tilbyr 8 hytter som er bygget over bakken med en flott utsikt mot havet og 60 rom som er på bakkenivå. Stedet har også  takterrasse med fantastisk utsikt, samt stort bassengområde.

http://www.cinnamonhotels.com/CinnamonWildYala.htm

 

JETWING YALA – 4* HOTELL

Flott 4* hotell beliggende like ved Yala nasjonalpark som passer perfekt for dyrelivs- og safari entusiasten. Her er alt tilrettelagt, og hotellet tilbyr 80 rom samt 18 luksustelt for den som ønsker å komme enda tettere på naturen.  Hotellet har flere restaurant alternativer samt utendørs svømmebasseng.

http://www.jetwinghotels.com/jetwingyala/