Kysten

[slideshow post_id=»2131″]

WADDUWA

SERENE PAVILION, WADDUWA – BOUTIQUE PROPERTY

Eksklusiv 12 villas boutique resort som har satt en ny standard når det kommer til luksus og service, ble kåret til beste boutique resort på Sri Lanka i 2010. Alle villaene har privat terrasse med et lite basseng samt butler tjeneste. Resorten tilbyr spatjenester, tennisbane og skreddersyr måltidene etter kundens ønske.

http://www.serenepavilions.com/

 

THE REEF, WADDUWA – BOUTIQUE PROPERTY

Strandvilla med totalt 7 rom beliggende ved det indiske hav. På området er det flott tropisk hage, liljedam, tennisbane samt svømmebasseng. Stedet tilbyr også spabehandlinger og er kjent for sitt gourmet kjøkken.

http://www.reefvilla.com/

 

CINNEMON BEY, BERUWALA – 5* HOTEL

Stor 5* resort hotell beliggende langs stranda i Beruwala. 200 rom hvor alle har flott utsikt mot sjøen, og deluxe rommene samt suitene har privat terrasse, stue og eget område med basseng, restaurant og bar. Er mange restaurantalternativer og velge mellom på resorten.

http://www.cinnamonhotels.com/CinnamonBeyBeruwala.htm

 

BERUWALA

 

EDEN RESORT AND SPA HOTEL, BERUWALA – 5*

Dette er et bra 5* hotell som passer for alle, kan anbefales for familier og grupper. Hotellet har forskjellige romkategorier og alle har balkong eller terrasse. Store utearealer med basseng, restaurant og hage. Egen strand og et meget bra SPA-senter. Hotellet har 2 barer med underholdning i den ene. Landsbyen Beruwela er et besøk verd.

http://www.eden-resort-spa-beruwala-sri-lanka.ww.lk/about-us.html

 

BENTOTA

 

THE VILLA, BENTOTA – VILLA

Villa Bentota ligger unikt til på en privat strand kun 1.5 timer sør for Colombo. Stedet tilbyr 15 rom og suiter, alle med moderne fasiliteter. Villaen er en populær bryllupsdestinasjon da eiendommen kan ha tilstelninger for opptil 300 personer. Det er to svømmebasseng, restaurant og eget kunstgalleri tilhørende villaen.

http://www.paradiseroadhotels.com/villabentota/

 

SAMAN VILLAS, BENTOTA – VILLA

Samas villa åpnet i 1995 og var Sri Lankas første deluxe boutique hotell på øya.

Arkitekturen er inspirert av øyas templer og navnet Samas betyr Jasmin blomst – et tema som går igjen på stedet. Villaen har 27 suiter hvor det er mulig å oppgradere til privat svømmebasseng som ligger like utenfor dørstokken. Flere restaurantmuligheter, blant annet utendørs, pool bar og mulig for private tilstelninger.

http://www.samanvilla.com/

 

DEDDUWA BOAT HOUSE BY JETWING – VILLA

Prisgunstig villa med 5 rom som alle har privat veranda, samt et hovedhus med to rom – flott beliggende ved Dedduwa innsjøen som er kun 4,5km fra byen Bentota. Området rundt er kjent for vannsport så her er mulighetener mange.

http://www.jetwinghotels.com/dedduwaboathouse/

 

HERITANCE  AHUNGALLE – 5* HOTELL

Stilfullt 5* hotell som ligger idyllisk til langs stranden, hvor bassengkanten ser ut til å ende i det indiske hav. Prisvinnende kjøkken og upåklagelig service gjør dette hotellet vel verdt et besøk. Har 152 rom, alle med sjøutsikt. Hotellet har både souvinerbutikk, gullsmed, spa, barnevakttjeneste, business center samt flere sportsmuligheter.

http://www.heritancehotels.com/ahungalla/

              

HIKKADUWA

 

CHAAYA TRANZ, HIKKADUWA – 4* HOTEL

Chaaya Trans er et 4* hotell som inviterer til sport og moro! Det ligger like ved stranden og har et eget PADI sertifisert dykkesenter og ansatte som er behjelpelig med å booke andre utflukter. Hotellet har 150 rom, spaavdeling beliggende på takterrassen og flere restaurant muligheter. Hotellet passer bra for familier og grupper.

http://www.chaaya-tranz-hikkaduwa-sri-lanka.en.ww.lk/

 

GALLE

 

AMANGALLA, GALLE – BOUTIQUE PROPERTY

Amangalla ligger i hjertet av Galle fort som er på Unescos verdensarv liste, og bygningen stammer fra kolonitiden. Dette historiske hotellet tilbyr 29 rom, alle med sjarm fra datidens eleganse innredet med inspirasjon fra kolonitiden. I hagen ligger hotellets svømmebasseng, omringet av palmer, og i hovedhuset er det bibliotek og restaurant.

http://www.amanresorts.com/amangalla/home.aspx

 

ADITYA RESORT, THALPE – BOUTIQUE PROPERTY

Eksklusiv boutique resort beliggende langs stranden mellom Hikkaduwa og Galle. Tilbyr 12 suiter, alle romslige i størrelsen perfekt plassert på stranden. Har også  svømmebasseng og spa service og vunnet flere priser hos Tripadvisor. Hotellets kjøkkensjef viser landets kokekunst med frivillige turer til fiskemarkedet for så å demonstrere hvordan maten lages på resorten.

http://www.aditya-resort.com/

 

THE FRANGIPANI TREE, THALPE – BOUTIQUE PROPERTY

Intimt og elegant boutique hotell med ni suiter fordelt over tre villaer. Alle villaene har private terrasser med spiseplass og solsenger. Ligger idyllisk til på vestenden av Thalpebukten som er kjent for sine bortgjemte strender.

http://www.thefrangipanitree.com/

 

LIGHTHOUSE, GALLE – 5* HOTEL 5* hotell som er medlem av Small Luxury Hotels of the World beliggende flott til ved foten av lakkadivhavet. Har 85 rom, alle med sjøutsikt og er smakfullt innredet med en blanding av lokale og moderne trender. Hotellet har flere restaurant tilbud, to utendørs svømmebasseng, flere sportstilbud samt et eget spa på området.

http://www.jetwinghotels.com/jetwinglighthouse/

 

KOGGALA

 

THE FORTRESS, KOGGALA – BOUTIQUE PROPERTY Boutique hotell bygget etter modell på datidens festninger, dette er stedet for å skjemme seg bort! Resorten ligger like ved stranden og fra de 53 rommene stedet tilbyr er det flott utsikt over det indiske hav. Fra bassengkanten er det kun få meter til havet og det tilbys også matservering og fri wifi i bassengområdet. Har flere sportsmuligheter samt eget spasenter.

http://www.fortressresortandspa.com

 

AHANGAMA

 

THE THREE, AHANGAMA – BOUTIQUE PROPERTY

På en høyde over havet, med en fantastisk utsikt, har 3 svensker fått oppfylt drømmen sin – bygget et unikt boutique hotell med 9 suiter. 7 av suitene har et eksotisk utendørs baderom med en liten privat hage. En meget intim restaurant hvor kokken har kombinert menyer fra det vestlige og asiatiske kjøkken og setter sin ære i kun å bruke ferske lokale råvarer. Dette er et designhotell med mange spennende detaljer. Rolig basseng og avslappningsområde. Et perfekt sted for honeymooners.

http://www.thethreebytpv.com/about-the-three.html

 

VILLA MAYURANA –  VILLA

De 3 suitene som Villa Mayurana tilbyr går for å være av de flotteste på sørkysten av Sri Lanka. De er smakfullt innredet med tanke på en avslappende og privat ferie, og ligger flott ved en kanelplantasje og en tropisk hage.

På området er det også et utendørs svømmebasseng, boblebad, treningsstudio med instruktør og massasjemuligheter. Kjøkkenet er 5 stjerner og tilbyr innbydende retter inspirert av asiatisk og europeisk kokkekunst.

https://mayurana.com/

 

TANGALLE

 

AMANWELLA, TANGALLE – BOUTIQUE PROPERTY

Amanwella er en strandresort omringet av kokosnøttpalmer beliggende i umiddelbar nærhet til stranden. Tilbyr 30 suiter hvor alle har sin private terrasse og et lite svømmebasseng. Resorten er moderne innredet og det er også et felles utendørs svømmebasseng, spatjenester samt restaurant. Vinterhalvåret er det flott å snorkle her og på sommeren er strendene kjent for gode surfebølger.

http://www.amanresorts.com/amanwella/

 

 MAYA, TANGALLE – VILLA

Villa Maya Tangelle tilbyr 5 suiter, alle med sin individuelle sjarm. Det er et innbydende utendørs svømmebasseng, innen og utendørs restaurantmuligheter samt wifi på hele området.

Det er ikke mulig å booke mindre enn fire netter her, med unntak av jul og nyttår hvor man kan bo færre netter.

http://www.mayatangallesrilanka.com/

 

 THE LAST HOUSE, TANGALLE – VILLA

6 roms villa beliggende like ved stranda designet i en moderne stil med hvite vegger og betonggulv, dekorert med en blanding av antikke gjenstander og moderne møbler – dette er stedet for en avslappende ferie.

Alle rommene har utsikt enten mot det indiske hav eller en lagune, og bassenget ligger flott til i en tropisk hage. Kjøkkenet bruker ferske lokale råvarer hvor sjømat og landets krydder er ivrig brukt.

http://www.thelasthouse.com/pg/

 

TRINCOMALEE

 

CHAAYA BLU, TRINCOMALEE – 4* HOTEL

Moderne 4* hotell som åpnet I 2010 tilbyr 81 rom som består av strandhus, superiorrom og suiter. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til stranden og har et stort utendørs svømmebasseng.

Hotellet har også PADI sertifisert dykkesenter og er behjelpelig med å booke hval/delfinsafari turer som er populære i dette området. Flere restaurant muligheter, både innen og utendørs.

http://www.cinnamonhotels.com/ChaayaBluTrincomalee.htm

 

JUNGLE BEACH, TRINCOMALEE – BOUTIQUE PROPERTY

Boutique strand resort som kombinerer det beste fra både land og vann! Resorten er bygget for å tilpasse seg landskapet rundt og gir en jungelfølelse med trær og vegetasjon, samtidig som stranden er like ved.

Tilbyr 48 villaer hvor man kan velge mellom sjøutsikt, lagune eller jungel. Har egen restaurant, spasenter og vannsportutleie for den actioninteresserte.

http://www.jungle-beach-resort-trincomalee-sri-lanka.en.ww.lk/

 

PASSIKUDAH

 

KOTTUKAL BEACH HOUSE,  PASSIKUDAH – VILLA

Moderne Boutique villa som ligger flott til like ved stranden tilbyr to suiter og to bungalower, begge med privat balkong. Hovedhuset er smakfullt innredet og restauranten tilbyr både middag på stranden og grillaften, så her er alt er tilrettelagt for et minnerikt opphold. Arugam, stranden som er kjent for gode surfebølger, ligger like i nærheten.

http://www.jetwinghotels.com/kottukalbeachhouse/

 

MAALU MAALU RESORTS & SPAS, PASSIKUDAH – BOUTIQUE PROPERTY

En nydelig resort beliggende på stranden hvor du kan gå barfot fra suiten til det indiske hav for en morgendukkert. Omgivelsene rundt er palmer og et innbydende basseng som nesten går i ett med havet. Bungalowene er bygget etter inspirasjon fra fiskelandsbyer samtidig som det har alle moderne fasiliteter. Wifi på hele resorten. Flere restaurantmuligheter, alle med nydelig utsikt over kveldens solnedgang.

http://www.maalumaalu.com/

 

MAYA, TANGALLE – VILLA

Villa Maya Tangelle tilbyr 5 suiter, alle med sin individuelle sjarm. det er et innbydende utendørs svømmebasseng, innen og utendørs restaurantmuligheter samt wifi på hele området.

Det er ikke mulig å booke mindre enn fire netter her, med unntak av jul og nyttår hvor det er mulig å bo færre netter.

http://www.mayatangallesrilanka.com/

 

THE LAST HOUSE, TANGALLE – VILLA

6 roms villa beliggende like ved stranda designet i en moderne stil med hvite vegger og betonggulv, dekorert med en blanding av antikke gjenstander og moderne møbler – dette er stedet for en avslappende ferie.

Alle rommene har utsikt enten mot det indiske hav eller en lagune og bassenget ligger flott til en tropisk hage. Kjøkkenet bruker ferske lokale råvarer hvor sjømat og landets krydder er ivrig brukt.

http://www.thelasthouse.com/pg/